vilken värld vi lever i!

det finns så sjuka människor alltså! vad är det för svin som gömmer sig i buskarna och sedan rånar en student? fäller honom från hans cykel?! det är ju sinnessjukt! råna en student? det är ju som att be om vatten i en öken eller att be om gravitation på månen! det finns inget av värde hos en student!!! Vi är sveriges fattigaste jävlar.

50 spänn! jävligt värt att gömma sig i buskarna klockan 2 på en onsdag! hoppas de blev jävligt nöjda efter att ha slagit och sparkat en kille som de fällt från cykeln. Dessutom med rånarluva, fyfan vad fegt. Jag blir så arg. Nu kommer det att bli jättekul att cykla hem från nationerna. Nu känner jag mig himla trygg. Kul.


ma(te+tik)

ojoj, första duggan närmar sig med stormsteg! Imorgon klockan 8 skriver jag för första gången på uu. En annan sak som närmar sig med stormsteg är julen (hoppas jag)! För jag har nämligen börjat på en önskelista. Så mina kära vänner och familj (och tomten) snälla ge mig detta:

* en elcykel som själv tar sig uppför backarna. Med livslång garanti.

OCH/ELLER

* Nya höftleder (också med livsslång garanti tack, inga billiga jävlar som ger upp efter 10 år)

tack på förhand!

Uppdatering från bilen!Hej alla!

Dålig uppdatering, jag vet och jag skäms! Har tagit bort alla inlägg och tänkte nu göra ett nytt försök. En ny stad, ny skola, nytt allt men samma blogg och samma tjej.

För en månad sedan flyttade jag till Uppsala och lämnade Sundsvall och allt det innebar bakom mig. Har saknar staden som tusan och mina vänner desto mer! Som tur är har jag 3 hårdingar i Uppsala som har varit otroliga klippor att luta på när det blir tufft. Skolan är underbar, jag älskar att komma till polacks och känna att jag är uppsalastudent. Känslan är otrolig och jag är otroligt stolt att jag har tagit mit dit. Programmet är desto jobbigare, många tunga föreläsningar som inte är lika roliga. Jag har ännu inte bestämt mig riktigt om jag tycker om det, det hela går upp och ner i "perfekta sinuskurvor" (citat okänd kille, avslutningsgasquen).

Jag bor i flogsta, det är Uppsalas största studentghetto. Varje kväll 22.00 hörs flogstavrålet, ett ångestvrål inför kommande tentor. Varje kväll, det är ganska otroligt. Kolla på youtube! Flogsta består av ett antal höghus vardera med 7 våningar och 2 korridorer på varje våning, varje våning med 12 rum. Jag bor i hus 4, våning 2. En ganska lugn korridor men det är fruktansvärt att dela kök med 11 andra. Mitt rum är i alla fall väldigt fint, där trivs jag!

Nu sitter jag i bilen på väg till Sundsvall. Mamma och jag passar på att åka dit och utföra några ärenden och samtidigt träffa nära och kära igen. Jag längtar så!

Jag måste bara passa på att säga grattis till min fina vän Sofie Stålnacke som igår fick ett litet flickebarn som ska heta Alma, som säkerligen kommer bli lika vacker som Sofie. Mina tankar går till er! :)

Snart ser jag Sundsvall!!!! HEJJA!


RSS 2.0