hjärtegryna!alma och arvid, mina tankar går norrut! Hittade denna underbara bild på st.nu! längtar sjukt mycket efter att få åka skoter och har dessutom hittat nya handvärmare, kanske jag får ha kvar händerna även denna vinter? det är alltid en kamp mot kylan och frosten. Risken brukar under dec-mars vara överhängande att båda händerna på grund av köldskador får amputeras. Men inte i år, jag ska visa vinna.

frän tjej. slut tjej. trött tjej.haha slut tjej?

har varit på skolan HELA dagen! Kom nyss hem från fika hos rebecka med en massa söta uppsalabor, väldigt trevligt. Detta rekommenderas starkt. Speciellt om fika bjuds. Måste bara passa på att säga att jag (!!!) som nyss kom hem (22.04) måste börja plugga för jag har tenta om en vecka! Yup, 7 days away. Gissa vad som händer sedan?! Jo en tenta till, det kunde man ge sig fan på! True story.

ja men jag ska väl krypa upp i sängen för med min biologibok nu, den är lika stor och tjock som en 80 kg karl så jag kanske inte känner mig så ensam inatt iaf! hahahahaha dog lite nu. HeHEhE

i väntans tider........ heHesitter ensam på ångströmslaboratoriet och väntar på gruppkamrater! Hoppas de kommer snart annars kommer väl en annan att bara sitta på fejjan hela kvällen!

RSS 2.0